Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı: Zeytin Kooperatifi başkanlığına adayım”

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı: Zeytin Kooperatifi başkanlığına adayım”

Marmarabirlik'e bağlı 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi'nin genel kurulu şubat ayında yapılacak. 5100 dolayında üyesi bulunan kooperatifin yönetim kurulu başkanlığını hâlen, Ocaklar beldesinin eski belediye başkanı Hüseyin Durak yürütüyor.

Marmarabirlik’e bağlı 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi’nin genel kurulu şubat ayında yapılacak. 5100 dolayında üyesi bulunan kooperatifin yönetim kurulu başkanlığını hâlen, Ocaklar beldesinin eski belediye başkanı Hüseyin Durak yürütüyor. Ancak, gazetemize bir açıklamada bulunan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, genel kurulda başkanlığına, bir yönetim kurulu listesi ile aday olacağını belirtti. Sarı, adaylığının nedenini şöyle açıkladı:
“Erdek için zeytincilik çok önemli. Ne yazık ki yıllardır, Bursa lobisi, zeytinciliğimizi olumsuz etkiliyor. Bu lobiyi kırmak için siyasi irade gerekli. Bu iradeyi ortaya koymak adına başkanlığa aday olacağım.”
Öte yandan, şimdiye dek 3 yıl olan yönetim kurulunun görev süresi, şubat ayında gerçekleştirilecek genel kurulda 4 yıla çıkacak. Buna göre yeni başkan ve yönetim kurulu, bundan sonra 4 yıl süreyle görev yapacak.
Haber : Önder Balıkçı



erdekli
26.11.2014 07:50:09
başbakanıda geçtin :) belediyeden yemeye devam şirketlerden yemeye devam şimdi gözünü kooperatifemi diktin ? allah ıslah etsin...

  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli